ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ   ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ "ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ"
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ   ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Φωνή Κυρίου | Διακονία | Εορτολόγιο | Πολυμέσα

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΟΠΤΙΚΟ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ   ΒΙΒΛΙΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

3η Διεθνής Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου

 

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος συμμετέχει κι εφέτος στην 3 η Διεθνή Έκθεση Παιδικού κι Εφηβικού που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), με τη συνεργασία των εκδοτών παιδικού και εφηβικού βιβλίου και του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ), και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2010 στις εγκαταστάσεις της ΗELEXPO , στο Μαρούσι.

Στις τέσσερις μέρες λειτουργίας της Έκθεσης, οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν το βιβλίο και να ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Μια μαγική συνάντηση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων, και θα διευρύνει τους ορίζοντές τους σε ό,τι αφορά το βιβλίο. Όλα αυτά σε μια λαμπερή γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.

Κατά την 3η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, οι μικρότεροι αλλά και μεγαλύτεροι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικούς δημιουργούς της τιμώμενης χώρας, πού φέτος θα είναι η Γαλλία, να συζητήσουν μαζί τους και να παρακολουθήσουν το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που ετοιμάζουν, πάντοτε με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο.

 

Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα, τις εκδηλώσεις, τις εκδόσεις και το έργο μας παρακαλούμε συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία. Για τους όρους προστασίας δεδομένων δείτε εδώ.