ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ   ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ "ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ"
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ   ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Φωνή Κυρίου | Διακονία | Εορτολόγιο | Πολυμέσα

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΟΠΤΙΚΟ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ   ΒΙΒΛΙΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

1η Εκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου
(1 - 4 Φεβρουαρίου 2008)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου HELEXPO ( Λεωφ . Κηφισίας Μαρούσι) η 1η Έκθεση Παιδικού κ´ Εφηβικού Βιβλίου, στην οποία συμμετέχει η Αποστολική Διακονία (Περίπτερο Νο 121) με όλες τις εκδόσεις της που απευθύνονται στα παιδιά και στους εφήβους.

Από την πρώτη ημέρα της Εκθέσεως, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, η παρουσία των παιδιών όλων των ηλικιών ήταν ιδιαιτέρως αισθητή λόγω του πλήθους και των χαρούμενων φωνών που γέμισαν τον χώρο της Εκθέσεως.

Τα παιδιά, με την απλότητα και τον αυθορμητισμό που τα διακρίνει, επισκέπτονταν τα Περίπτερα των Εκδοτικών Οίκων ξεφύλλιζαν τα βιβλία, ρωτούσαν ό,τι τους ενδιέφερε κι έτρεχαν πιο κάτω για να συμμετάσχουν στις διάφορες εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες.

Την Έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας κ´ Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, παρουσία του Πρεσβευτού της Ολλανδίας, που ήταν η τιμώμεμη χώρα, του νέου Προέδρου του ΕΚΕΒΙ κ. Πέτρου Μάρκαρη, της Διευθύντριας του ΕΚΕΒΙ κυρίας Κατρίν Βελισσάρη, πολλών εκδοτών και ανθρώπων των γραμμάτων.

Οι Υπουργοί Εθνικής Παιδείας κ´ Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και Πολιτισμού κ. Μιχάλης Λιάπης επισκέφθηκαν το Περίπτερο της Αποστολικής Διακονίας και ενημερώθηκαν για τις εκδόσεις της.

Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα, τις εκδηλώσεις, τις εκδόσεις και το έργο μας παρακαλούμε συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία. Για τους όρους προστασίας δεδομένων δείτε εδώ.