ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ   ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ "ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ"
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ   ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Φωνή Κυρίου | Διακονία | Εορτολόγιο | Πολυμέσα

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΟΠΤΙΚΟ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ   ΒΙΒΛΙΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Πολιτιστικό τετραήμερο για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου από το Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Α.Α

To Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διοργανώνει από τις 17 έως 20 Δεκεμβρίου 2015 ένα πολιτιστικό τετραήμερο για τα παιδιά της Αθήνας (Δημοτικού, Γυμνασίου-Λυκείου) με κέντρο τα Χριστούγεννα και άξονα την φιλαναγνωσία, στο πλαίσιο του οποίου θα λάβουν χώρα μουσικά δρώμενα, Χριστουγεννιάτικα αφηγήματα και καλλιτεχνικά εργαστήρια, προβολές ταινιών, διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων και πολλά άλλα, μαζί βέβαια με έκθεση παιδικού και εφηβικού βιβλίου και φυσικά κεράσματα και γλυκίσματα για όλα τα παιδιά. 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Είναι εξαιρετική ευκαιρία για τα παιδιά και τους νέους μέσα από ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα δραστηριοτήτων να μυσταγωγηθούν σ' αυτήν την παρακαταθήκη του Ορθόδοξου πολιτισμού γύρω από τα Χριστούγεννα.

Η συμμετοχή σε όλα τα δρώμενα είναι δωρεάν, αλλά για ομαδικές επισκέψεις σχολείων, κατηχητικών συντροφιών και ενοριακών Νεανικών Συνάξεων θα πρέπει να προϋπάρχει συνεννόηση στο τηλ. 6981403436 (κος. Φάνης Καλαντζής).

 

Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα, τις εκδηλώσεις, τις εκδόσεις και το έργο μας παρακαλούμε συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία. Για τους όρους προστασίας δεδομένων δείτε εδώ.