ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ   ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ "ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ"
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ   ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Φωνή Κυρίου | Διακονία | Εορτολόγιο | Πολυμέσα

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΟΠΤΙΚΟ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ   ΒΙΒΛΙΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 

34η ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 13-29 ΜΑΙΟΥ 2011
(ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ)

Την Κυριακή 29 Μαΐου έπεσε η αυλαία για την 34η Γιορτή Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου και συμμετείχαν περίπου 100 εκδότες.

Και φέτος η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν παρέλειψε να δώσει το παρόν στην Έκθεση με δικό της Περίπτερο (αριθ. 33) δίδοντας έτσι την ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό να έρθει σε επαφή με την ορθόδοξη συγγραφική δραστηριότητα, κάτι για το οποίο έγινε ιδιαίτερη αναφορά από πολλούς επισκέπτες του Περιπτέρου μας.

Η οικονομική δυσπραγία και ο προβληματισμός που κυριαρχεί στην αγορά είχε ασφαλώς τις επιπτώσεις του και στην κίνηση της Έκθεσης η οποία ήταν εμφανώς μειωμένη σε σχέση με τις αντίστοιχες των περασμένων ετών. Παρ' όλα αυτά ο εκδοτικός κόσμος προσπαθεί και θέλει να διατηρήσει το θεσμό της Έκθεσης που αποτελεί μια ευκαιρία επικοινωνίας και διαλόγου με το αναγνωστικό κοινό της πρωτεύσας.

Η Έκθεση παρέμεινε ανοικτή για το κοινό από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 29 Μαΐου 2011, από 18:00 έως 22:30 τις καθημερινές, τα Σάββατα από τις 10:30 έως τις 14:30 και από τις 18:00 έως 22:30 καί τίς Κυριακές από 11:00 έως 22:30.

Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα, τις εκδηλώσεις, τις εκδόσεις και το έργο μας παρακαλούμε συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία. Για τους όρους προστασίας δεδομένων δείτε εδώ.