ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ    
 

Εκδήλωση παρουσίασης

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση παρουσίασης της Δίτομης ιστορικής μελέτης (ελληνική και αγγλική)

«Αγιος Νεκτάριος Κεφαλάς, Μητροπολίτης Πενταπόλεως»

του Σεβ. Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα, εκδόσεων Αποστολικής Διακονίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, στις 18.00, στο αμφιθέατρο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών (Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, είσοδος από την οδό Αναπήρων Πολέμου, αρ. 9).

     
ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ    
 

Άγιος Νεκτάριος Κεφαλάς, Μητροπολίτης Πενταπόλεως
Τόμοι Α΄& Β΄
Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας & Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα

Το δίτομο αυτό έργο του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας & Σκανδιναυΐΐας κ. Κλεόπα για τον βίο του Αγίου Νεκταρίου αποτελεί επισφράγισμα της αγάπης και του οφειλομένου σεβασμού του συγγραφέως προς τον αοίδιμο ιεράρχη, αλλά και μία εμβριθή μελέτη, μία πραγματική «εγκυκλοπαίδεια», στην οποία παρουσιάζονται άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές του βίου του Αγίου, η πολυδιάστατη διακονία του και η ακλόνητη πίστη του, ακόμη και κατά τις διώξεις τις οποίες υπέστη. Ο «Άγιος του 20ου αιώνα» με τον κατά Χριστόν βίο του κατέστη διαχρονικό πρότυπο ευσεβείας, αγιότητας και φιλανθρωπίας. Την δίγλωσση αυτή έκδοση (στην ελληνική και στην αγγλική), η οποία γίνεται με την ευκαιρία συμπληρώσεως 100 ετών από την οσιακή κοίμησή του το 2020, την προλογίζουν η Α. Θ. Π. Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερὠνυμος.

Ελληνική έκδοση
Α΄ Τόμ. Σχ. 17Χ24, σελ. 576, Τιμ. 12€
Β΄ Τόμ. Σχ. 17Χ24, Σελ. 544 Τιμ. 12€

Αγγλική έκδοση
Α΄ Τόμ. Σχ. 17Χ24, Σελ. 560, Τιμ. 12€
Β΄ Τόμ. Σχ. 17Χ24, Σελ. 688, Τιμ. 12€