ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
 

Δίπτυχα της Εκκλησίας της Ελλάδος 2019

Τα Δίπτυχα της Εκκλησίας της Ελλάδος 2019 περιέχουν τις διατάξεις του μηνολογίου 2019 και την κανονική οργάνωση της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Εφέτος είναι αφιερωμένα στον όσιο Νικόδημο τον Αγιορείτη επί τη συμπληρώσει 270 ετών από της γεννήσεώς του (1749) και 210 ετών από της οσιακής κοιμήσεώς του (†1809).

Σελ.: 1360, Σχ.: 14 x 21, Τιμή: 25€

 

 

Ημεροδείκτης τοίχου 2019

Ο Ημεροδείκτης τοίχου περιέχει το εορτολόγιο του έτους 2019 και μηνύματα για την εορτή κάθε ημέρας ή θέματα που αφορούν τη χριστιανική ζωή. Κοσμείται με τετράχρωμη εικόνα της «΄Ακρας Ταπεινώσεως».

Σχ.: 21 x 29, Τιμή: 4€

 

Επετηρίδα 2019-Ημερολόγιο τσέπης

Η Επετηρίδα του 2019 περιέχει το εορτολόγιο του έτους, σημειωματάριο, τηλεφωνική ατζέντα, τις περιόδους νηστείας και χρήσιμες εκκλησιαστικές πληροφορίες. Εφέτος είναι αφιερωμένη στον Απόστολο των Εθνών Παύλο.

Σελ.: 112, Σχ.: 8,5 x 13,5, Τιμή: 1€

 

 

 

«Φωνή Κυρίου», έτος 2018

Ο ετήσιος τόμος του 2018 με όλα τα εβδομαδιαία κηρύγματα που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο της Φωνής Κυρίου.

Σελ.:208, Σχ.: 14 x 20
Τιμή: 5€

 
 

 

Ιερό Ευαγγέλιον

Κυκλοφόρησε το Ιερό Ευαγγέλιο από τις εκδόσεις Αποστολικής Διακονίας σε μία νέα, μοναδική έκδοση. Διαβάστε περισσότερα...

Σχ.25Χ35, Τιμή: 100€

 
 

 

Η Θεολογία του Ιουδαιοχριστιανισμού
Jean Danielou

Ο ερευνητής εξετάζοντας την απόκρυφη γραμματεία του Κουμράν και του Nag Hammadi σε παραλληλία με την χριστιανική γραμματεία του Α΄ αιώνα και των αρχών του Β΄ αναδεικνύει το κοινό υπόβαθρο σημιτικών καταβολών, το οποίο υιοθετήθηκε και από τους πρώτους χριστιανούς. Πρόκειται για μια μελέτη που βοηθάει τον αναγνώστη να εξοικειωθεί με το πνευματικό περιβάλλον της καινοδιαθηκικής εποχής και να εξηγήσει κάποιες δυσερμήνευτες μέχρι σήμερα πτυχές της δογματικής.

Σελ.: 632, Σχ.: 15 x 22,5 Τιμή: 20 €

 
     
  ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
 

Η ζωή ενός Μεγάλου- Βασίλειος Καισαρείας
Καθ. Στυλιανού Παπαδόπουλου

Αφηγηματική βιογραφία του Βασιλείου του Μεγάλου με την επιστημονική σφραγίδα του αειμνήστου πατρολόγου Στ. Παπαδόπουλου.

Σελ.: 532, Σχ.: 14 x 21, Τιμή: 5 €

 
 

 

Το ΄Αγιο Δωδεκαήμερο

Οι ιερές Ακολουθίες από την Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως έως την εορτή του αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού.

Σελ.: 400, Σχ.: 12 x 19, Τιμή 8€

 
 

Εν αναμονή των Χριστουγέννων

Στις σελίδες του βιβλίου έχουν ανθολογηθεί οι ωραιότεροι ύμνοι από αυτούς που ψάλλονται κατά την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων, οι οποίοι διανθίζονται από τις ευχές της Ακολουθίας του Εσπερινού.

Σελ.: 344, Σχ.: 11 x 18, Τιμή: 5 €

 
 

 

Μια ξεχωριστή μέρα του μπαρμπα-Πανώφ
Ρούμπεν Σάιλλενς

Ανήμερα Χριστούγεννα και ο Μπάρμπα-Πανώφ περιμένει τον επισκέπτη. Περνά η μέρα χωρίς να τον δει και απογοητεύεται. Όμως ο Χριστός ήταν εκεί και η ευτυχία επιστρέφει.

Σελ.: 28, Σχ.:21 x 28, Τιμή: 6 €

 
 

 

Μπάμπουσκα
Arthur Scholey

Διαχρονική ρωσική ιστορία. Μια μέρα έφτασαν στο χωριό οι τρεις Μάγοι και έμειναν στο σπίτι της Μπάμπουσκα. Της μίλησαν για το Χριστό και την επόμενη μέρα έφυγαν, ζητώντας της να τους ακολουθήσει.

Σελ.: 32, Σχ.:21 x 28, Τιμή: 6 €

 
 

 

Το μικρό Δέντρο των Χριστουγέννων
Andrea Skevington

Ένα γοητευτικό παραμύθι για ένα μικρό έλατο και τη νύχτα που γεννήθηκε ο Χριστός.

Σελ.: 16, Σχ.:24 x 26, Τιμή: 6 €

 
 

 

Του Δωδεκάμερου και της Λαμπρής
Ζωής Κανάβα

Δεκαέξι διηγήματα για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα με πρωταγωνιστές τον Χασάν και τον παπα-Θόδωρο. Ένα οδοιπορικό στην ορθόδοξη παράδοση με φόντο τις δύο σπουδαιότερες εορτές της Εκκλησίας μας.

Σελ.: 104, Σχ.: 17 x 24, Τιμή: 5 €

 
 

 

Ο ΄Αγιος Βασίλειος
Αθηνάς Ντάσιου - Γιάννου

Ο βίος του αγίου Βασιλείου του Μεγάλου, η ιστορία της Βασιλειάδας και της Βασιλόπιτας, αποσπάσματα από λόγους του αγίου και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα για τους μικρούς μας φίλους.

Σελ.:: 42, Σχ.: 17 x 24, Τιμή: 6 €

 
 

 

Ο τέταρτος Μάγος
Χένρυ Ντάικ

Η ιστορία του τέταρτου Μάγου που είδε κι αυτός το αστέρι να ανατέλλει και ξεκίνησε για να το ακολουθήσει. Περιγράφονται οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες της ψυχής του, η μακρόχρονη αναζήτηση και ο περίεργος τρόπος με τον οποίο βρήκε επιτέλους Εκείνον που ζητούσε.

Σελ.: 42, Σχ.: 21 x 28, Τιμή: 6 €

 
 

 

Του Αγίου Δωδεκαημέρου διηγήματα

Διηγήματα της περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Σελ .: 120, Σχ.:14x21, Τιμή : 2 €

 
 

 

Δείτε όλες τις βιβλιοπροτάσεις και βιβλιοπροσφορές μας

 

 
  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 

Aφιέρωμα στα Χριστούγεννα

Διαβάστε κείμενα για την εορτή των Χριστουγέννων