ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ  

Ιερά Πανήγυρις Αγίας Βαρβάρας

Με την οφειλομένη λαμπρότητα και ευσέβεια θα εορτασθεί και εφέτος η μνήμη της Αγίας Βαρβάρας στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου Αττικής. Στις 3 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου, Γεν. Διευθυντού της Αποστολικής Διακονίας και στις 4 Δεκεμβρίου Αρχιερατική Θ. Λειτουργία.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα και τον χάρτη πρόσβασης στο Ιερό Προσκύνημα.

 ΝΕΑ  

Η Αποστολική Διακονία διαθέτει δωρεάν φαρμακευτικό υλικό.

Με τη χάρη του Θεού η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος αγωνίζεται σε καιρούς δίσεκτους και χαλεπούς, όχι μόνο για την ενίσχυση του εκδοτικού, ιεραποστολικού, κατηχητικού και πολιτιστικού έργου αυτής, αλλά και του κοινωνικού έργου, συμπαραστεκόμενη πάντα στο έργο κάθε τοπικής Εκκλησίας και εν γένει σε αυτό των Ιερών Μητροπόλεων της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος και των Ιεραποστολικών Μητροπόλεων στο εξωτερικό και στις εσχατιές της γης.

Για το λόγο αυτό, η Αποστολική Διακονία θα προμηθεύει σε συνεχή ροή φαρμακευτικό υλικό και μάλιστα υψηλού κόστους και για σοβαρές παθήσεις και βρεφικά γάλατα, υλικό που θα αποστέλλει προς ενίσχυση των Κοινωνικών Ιατρείων και των Ιδρυμάτων των Ιερών Μητροπόλεων, επιθυμώντας να συμβάλει και εκείνη στο μέτρο του δυνατού στο κοινωνικό έργο των κατά τόπους Ιερών Μητροπόλεων. Η πρώτη αποστολή φαρμάκων που θα γίνει στο προσεχές διάστημα, εγγίζει το ποσό των 900.000 €.

ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

   
 ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  

Δίπτυχα της Εκκλησίας της Ελλάδος 2016

Οι εκδόσεις της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος διαθέτουν τα ΔΙΠΤΥΧΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για το έτος 2016. Περιέχουν τις διατάξεις του μηνολογίου 2016 και την κανονική οργάνωση της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Εφέτος είναι αφιερωμένα στον ΄Αγιο Κύριλλο, Αρχιεπίσκοπο Ιεροσολύμων, επί τη συμπληρώσει 1.630 ετών από κοιμήσεως του πατρός (†386), οι Κατηχήσεις του οποίου αποτελούν πλήρη σύνοψη της βιβλικής και πατερικής διασκαλίας.

Σχ.:14Χ21, σελ. 1336, Τιμή: 23 €

   

Επετηρίδα 2016 (Ημερολόγιο Τσέπης)

Η Επετηρίδα του 2016 περιέχει το εορτολόγιο του έτους, σημειωματάριο, τηλεφωνική ατζέντα, τις περιόδους νηστείας και χρήσιμες εκκλησιαστικές πληροφορίες. Είναι αφιερωμένη στα 80 χρόνια της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σχ. 8,5x13,5, Σελ. 112, Τιμή: 1€

   

Ημεροδείκτης τοίχου 2016

Ο Ημεροδείκτης τοίχου περιέχει το εορτολόγιο του έτους 2016 και μηνύματα για την εορτή κάθε ημέρας ή θέματα που αφορούν τη χριστιανική ζωή. Κοσμείται με τετράχρωμη εικόνα της "Παναγίας (Βρεφοκρατούσης) Μητρός Θεού" εκ του τέμπλου του Καθεδρικού Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Μεγάρων

Σχ: 21x29, Τιμή 4€